Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nedělní editorial - TZB-info v roce 2003

Konec roku je časem bilancování. Noviny, časopisy, rozhlas i televize shrnují nejdůležitější události. I dnešní editorial by měl být bilancí toho, "co se odehrálo na TZB-info".

Bilancovat "co se odehrálo" na portálu TZB-info v části, kterou pracovně nazýváme dynamickou, asi není moc zajímavé. Každý, kdo má zájem a čas, si může pohodlně vše najít, zrekapitulovat a zbilancovat sám. Stačí si prohlédnout odborné články, firemní články, rozhovory se zajímavými osobnostmi, komentáře a krátké zprávy v chronologickém členění. Z toho si pak můžete udělat vlastní bilanci a hodnocení této části portálu. Chtěl bych moc poděkovat všem autorům článků i všem přispěvovatelům do diskuzních částí portálu za jejich příspěvek k tomu, že je dnes TZB-info nejnavštěvovanějším a nejznámějším oborovým portálem. Velkou zásluhu na tom má jistě i Petr Babiš, který zajišťuje provoz portálu po stránce technické a programátorsky stále pracuje na jeho dalším rozvoji. Za velmi dobrou práci odvedenou při přípravě článků i při komunikaci s našimi partnery bych chtěl poděkovat Adélce Bystřické.

Jiná je situace ve statické části portálu. Tím je například TZB-adresář firem, TZB-kalendář akcí, TZB-katalog výrobků nebo sekce Tabulky a výpočty. Tam se změny odehrávají pro návštěvníka téměř nepozorovatelně. Občas se něco změní, občas přibude další tabulka nebo interaktivní výpočet. Naší snahou je, aby změny vždy znamenaly rozšíření nabídky informací a zvýšení jejich kvality. Podle Vašich ohlasů se to asi dost daří. Největší zásluhu na tom má Mirek Hořejší, kterému bych chtěl za to poděkovat.

To, že můžeme TZB-info provozovat stále s neplaceným přístupem pro vás, je možné díky velmi dobré spolupráci s řadou firem, které u nás nakupují prezentační a reklamní produkty, ve kterých mohou představit svoji firmu nebo nový výrobek, nebo službu. Jim patří moje upřímné poděkování za projevenou důvěru a vynikající spolupráci. Na tom, že řady takto spolupracujících firem v uplynulém roce významně vzrostly, má zásluhu především moje kolegyně Dáša Kopačková, která se o spolupracující firmy stará. Děkuji i jí za ohromný kus odvedené práce.

Aktivita, která jistě stojí za zařazení do bilance roku 2003, je pořadatelství části doprovodného programu mezinárodního veletrhu Aqua-therm Praha 2003 - Odborné konference TZB-2003. Zde bych chtěl poděkovat jak generálním partnerům, kteří svými sponzorskými příspěvky pořádání doprovodného programu umožnili, tak i odborným garantům konference. Můj dík patří samozřejmě i pořadateli veletrhu Aqua-therm Praha 2003 - společnosti Progres Partners Advertising a osobně Michalu Drážďanskému za vynikající spolupráci při této akci.



Hodně zdraví a úspěšný rok 2004
všem čtenářům i spolupracovníkům přeje
Milan Bechyně
 
 
Reklama