Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Aqua-therm je také platformou k diskusím

Tradiční součástí veletrhu Aqua-therm Praha je Konference TZB-2003, která odráží změny a nový vývoj v oboru technických zařízení budov. V letošním roce je kromě řady zajímavých přednášek na téma plyn a elektřina ve vytápění v programu na úterý a středu připraven také samostatný Den pro solární energii, který je plný praktických příkladů a rad s výrazným prostorem pro pracovní diskusi.

Za firmu Buderus tepelná technika Praha, spol. s r.o. hodnotí nabídku této konference vedoucí marketingu Jindřiška Vernerová:

Především jako v minulých letech se připravuje kvalitní a pestré setkání odborníků - teoretiků s odborníky z obchodní a technické praxe. Velmi vítáme letošní důraz na využití solární energie v České republice, kterého se dotkne i příspěvek Ing. Gabriela "Problémová místa při návrhu kombinovaného zdroje vytápění: plynový kotel + solární kolektory pro vytápění rodinného domu", připravený pro téma třetího dne konference "Zemní plyn ve vytápění". Firma Buderus, jako výrobce a dodavatel techniky pro tradiční i netradiční způsob vytápění včetně veškerého příslušenství, má také co nabídnout na odborném fóru. Vzhledem k vyšším pořizovacím cenám solární techniky je velmi důležitá a přínosná "osvěta" na toto téma spolu s prezentací konkrétních dopadů na ekonomiku vytápění a ohřevu teplé užitkové vody a na životní prostředí České republiky.

 
 
Reklama