Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nedělní editorial - Pozvánka na Aqua-therm Praha 2003

Podrobné informace o letošním jubilejním 10. ročníku mezinárodního odborného veletrhu jsou na TZB-info soustředěny v samostatné sekci Aqua-therm Praha 2003. Součástí veletrhu je ale i bohatý doprovodný program, který bude letos premiérově samostatně přímo v prostoru výstaviště, v halách C a D.

Doprovodný program se bude skládat ze tří odborných konferencí:

Pořadatelem odborné konference TZB-2003 je náš internetový portál TZB-info spolu s pořadatelem veletrhu Aqua-therm společností Progres Partners Advertising. Konference bude probíhat v hale D. Bude zahájena v úterý 25. listopadu ve 12 hod. diskuzí o problematice stavby tepelného čerpadla v amatérských podmínkách. Diskutovat nad konkrétnímy výsledky měření amatérského i profesinálního TČ bude Ing. Antonín Žeravík a Ing. Marek Bláha z firmy IVT. Obě čerpadla budou i ke zhlédnutí v přednáškovém sále. Oba aktéři diskuze již mnohokrát svoje názory vyjádřili ve svých článcích a diskuzních příspěvcích na portálu TZB-info. (Pozn. pro méně zkušené návštěvníky - jednoduše je naleznete po zadání postupně obou jmen do vyhledávacího okénka na titulní straně)

Celý úterní program bude vyhrazen Vám - našim návštěvníků, autorům odborných článků a účastníkům internetových diskuzí. Věřím, že se zde navzájem poznáme trochu blíže, než přes mnohdy strohá sdělení na našich monitorech a že ani pan Kocina na TZB-info nezanevřel a poznáme se osobně. Slavnostními okamžiky úterního odpoledne bude předání cen vítězům Soutěže pro projektany a Soutěže Zlatý@TZB-info o nejlepší firemní internetové stránky z oboru TZB.

Středa je věnována problematice využití elektrické energie pro vytápění. Sponzorem a partnerem je společnost Pražská energetika a.s., odborným garantem pak Společnost pro techniku prostředí (STP).

Čtvrtek je věnován zemnímu plynu ve vytápění. Partnerem je společnost TRANSGAS a.s. a odborným garantem opět STP. Co nás jako pořadatele zvláště potěšilo, je rozhodnutí koncernu RWE využít naší nabídky a uspořádat v rámci čtvrtečního programu věnovaného zemnímu plynu ustavující zasedání Sdružení pro racionální a ekologické využívání zemního plynu (SREP).

Pátek je den vyhrazený pro solární energii se zajištěnou účastí zahraničních hostů. Partnerem pátečního dne je společnost T.W.I. - český výrobce slunečních kolektorů, odbornými garanty pak Liga Ekologických Alternativ a Sdružení VERONICA.

Podrobnosti o konferenci TZB-2003 spolu s přihláškou jsou zde.


V hale C bude probíhat ve dnech 25. a 26. 11. další část doprovodného programu, kterou je III. mezinárodní konference "VÝCHOD 2003". Jejím pořadatelem je Svaz podnikatelů v oboru technických zařízení ČR a hlavním partnerem RWE Gas services s.r.o.

Podrobnosti o konferenci "VÝCHOD 2003" a přihlášku najdete zde.


Zcela speciální součástí doprovodného programu bude odborný seminář mezinárodní organizace REHVA. Ten se bude konat v pátek od 14.00 hod. v hale C pod názvem "Evropský pohled na úspory energie a vnitřní prostředí budov".


Krásný příští týden
Vám přeje Milan Bechyně



Křižíkovy pavilony,
haly C a D
 
 
Reklama