Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstavní plochy letošního veletrhu AQUA-THERM Praha již opět známy

Na portálu TZB-info je již tradicí, že se počátkem září otvírá samostatná sekce AQUA-THERM Praha a startuje tak aktivní internetová kampaň na největším českém odborném portálu. Je symbolické, že kampaň začíná zveřejněním seznamu vystavovatelů.

Oproti minulému roku, který nejenom pro nás probíhal v duchu loňských záplav, práce na letošních výstavních rastrech byla mnohem klidnější.
Výstaviště v Holešovicích, kde se veletrh již podesáté koná, je z převážné většiny již opraveno a nutno podotknout, že mu rekonstrukce v mnohém prospěla. Změnu pocítí jak vystavovatelé, tak návštěvníci. Kompletně zrekonstruované jsou Křižíkovy pavilony B a E, příjezdové komunikace, technické zázemí v Průmyslovém paláci (haly A, G, F) a mnohé další. Samozřejmě, při zájmu o veletrh AQUA-THERM Praha ze strany vystavovatelů a omezených prostorových možnostech Výstaviště se nám vždy nepodaří uspokojit všechny požadavky našich klientů, ale věříme, že všichni letošní vystavovatelé budou s účastí spokojeni a za pořadatele Vás můžeme ujistit, že pro udržení vysoké úrovně veletrhu učiníme maximum.

Počet vystavovatelů a obsazených ploch je přibližně stejný jako v minulých letech. Je to dáno stabilním zájmem o účast ze strany firem a také kapacitou Výstaviště. Pevně doufáme, že odborná veřejnost zachová veletrhu svoji přízeň a budeme Vás moci přivítat v řadách letošních návštěvníků.

Ve spolupráci s provozovateli internetového portálu TZB-info připravujeme opět odborný doprovodný program. Loňský úspěch chceme podpořit novými tématy a pořádáním v nových prostorách. I řada dalších novinek, kterými chceme zpestřit Vaši letošní návštěvu, skloubí tradici s novými nápady a potřebami.
O podrobnostech Vás budeme postupně informovat na stránkách portálu TZB-info.

K tomu však nálěží i poděkování přihlášeným vystavovatelům, které však bude mnohem důrazněji slyšet ještě při minimálně dvou příležitostech - slavnostním otevření a konečném hodnocení výstavy.

Dovolte mi touto cestou poděkovat nejenom všem letošním vystavovatelům, ale i těm, kteří se během uplynulých devíti ročníků veletrhu AQUA-THERM Praha zúčastnili a zároveň Vás pozvat od 25. do 29. 11. k návštěvě jubilejního desátého ročníku mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM Praha.

 
 
Reklama