Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rating Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství pro rok 2016

Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství sestavuje pořadí firem zúčastněných na stavebním trhu pod názvem RABF, aneb Rating Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství. Pořadí v žebříčku je určeno bodovým vyjádřením kvality účastníků soutěže Stavba roku a je sestavený na základě staveb posuzovaných v soutěži.

Každý účastník soutěže získává body. Ty jsou odstupňovaně přidělovány za účast, za postup do 2. kola, za zvláštní ceny, za nominace na titul, za cenu veřejnosti a nejvíce za Titul Stavba roku. RABF je založen jako otevřený systém pro další ročníky i pro jiné hodnotící soutěže.

Ze žebříčku Rating stavebních dodavatelů vybíráme umístění firem s úzkým vztahem k oblasti TZB.

Rating Nadace logo
Za rok 2016 to jsou:
FirmaBodůPořadí
Bosch Termotechnika s.r.o. – obchodní divize Buderus7507–8
ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.35014–17
REHAU, s.r.o.50010

Význam uvedeného pořadí se vztahuje pouze k roku 2016 a k akcím, které souvisí se soutěží Stavba roku, jak je uvedeno výše.

Ve zveřejněném přehledu lze nalézt i údaje za ročníky 2012 až 2016, tedy sumarizované za 5 let. Ty zahrnují již 132 firem a mají dlouhodobější význam. V TOP 10 má nejlepší umístění Rehau, s.r.o. na 5. místě a Meibes s.r.o na sdíleném 10. až 13. místě.

Kompletní přehled je ke shlédnutí na stránkách ratingu www.rabf.cz.

Umístění společnosti Topinfo v Ratingu ABF

Jedním z kritérií, která rozhodují o umístění dané společnosti v Ratingu ABF, je i ocenění ze soutěže Grand Prix na stavebním veletrhu For Arch. A v této soutěži již dvakrát uspěla společnost Topinfo s.r.o., provozovatel portálů TZB-info.cz a ESTAV.cz. Tituly Grand Prix získaly poprvé Kalkulátor cen energií TZB-info a podruhé příručka portálu ESTAV.cz - "Jak koupit bydlení".

Mezi významnými dodavateli stavebních výrobků a služeb proto v tabulce výsledků za roky 2012 – 2015 patří 5. – 6. místo také společnosti Topinfo s.r.o.

 
 
Reklama