Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co řekli o veletrhu Aquatherm Praha 2002

Libor Ambrozek, ministr životního prostředí ČR:
"Veletrh Aqua-therm Praha pro mne především představuje přehlídku špičkových výrobků z oboru TZB, které šetří energii, jsou úsporné a šetrné k přírodě. Patří k nim například kotle na biomasu, o něž mezi obyvatelstvem roste zájem."

František Kubelka, náměstek ministra průmyslu a obchodu ČR:
"Odborný veletrh Aqua-therm Praha, který si oprávněně získal značné renomé, vnímám jako kolektivní snahu projektantů, techniků a realizačních pracovníků v oboru TZB přinést na trh opět nové výrobky, které nám zjednoduší život a zlevní naše výdaje určené k vytápění, klimatizaci a podobně. Jsem vždy mile překvapen, co se za rok objeví nového."

Dana Ligocká, vedoucí obchodně-marketingového oddělení firmy Dakon:
"Tento veletrh pokládám za silnou stimulaci pro projektanty, kteří mohou každoročně zaujmout svými nejnovějšími exponáty odbornou i laickou veřejnost. Je to těžký úkol, ale navýsost smysluplný."

Martin Pavlata, marketingový ředitel firmy Junkers:
"Aqua-therm je velmi potřebná přehlídka nápadů a umu. K těm nápadům bych rozhodně přiřadil kondenzační kotle, jež se staly posledním výkřikem techniky. Výrazně šetří životní prostředí, vždyť například v Německu se prakticky jiné kotle v blízké budoucnosti nebudou používat. Tento vývoj čeká i nás."

 
 
Reklama