Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AQUA-THERM Praha již podesáté

Když jsme před deseti lety ve spolupráci s Wiener Messen připravovali první ročník veletrhu AQUA-THERM Praha, nikdo z nás by si netroufal odhadnout postavení tohoto veletrhu v době tak vzdálené, jaké je celé desetiletí. Během těchto let prošla Česká republika i samotný obor TZB mnohými změnami, včetně našich osobních životů. O to víc si vážíme role, kterou veletrh AQUA-THERM Praha dnes ve svém oboru zaujímá, a to především díky zájmu a podpoře jak firem působících v oblasti TZB, tak celé odborné veřejnosti.

O tom, že pražský AQUA-THERM zaujal místo v evropském veletržním kalendáři a stal se bránou umožňující výrobcům vstoupit na východoevropský trh, svědčí narůstající zájem o účast ze zahraničí a především zvyšující se počet zahraničních návštěvníků. V průběhu uplynulých let prošlo řadami vystavovatelů téměř 1300 firem z 18 zemí. Pokračovat v nastoupené cestě nebude jednoduché. Nic jiného ale nezbývá a chtěli bychom všechny návštěvníky i vystavovatele ujistit, že pro udržení a zlepšování úrovně učiníme maximum.

Právě díky zájmu návštěvníků i díky prezentacím nápaditým a pohledově nádherným expozicím vystavovatelů se stal veletrh AQUA-THERM Praha nejprestižnější a nejnavštěvovanější odbornou akcí svého druhu v České republice.

Stejně jako při minulém ročníku plánujeme soutěž o Zlatou medaili veletrhu, nejlepší webové stránky, nejzajímavější expozici, on-line zpravodajství na portálu TZB-info (www.tzb-info.cz) a mnohé další. Na základě kladného ohlasu ze strany účastníků i návštěvníků veletrhu připravujeme opět odborný program, který bude probíhat v prostorách veletrhu a jehož organizátorem a jedním z odborných garantů bude internetový portál TZB-info.

Samotný areál pražského výstaviště prochází dalšími stavebními úpravami a tak Vás letos budeme moci opět přivítat v důstojnějších a příjemnějších prostorách.

Dovolte mi Vás jménem celého realizačního týmu pozvat ve dnech od 25. do 29. 11. 2003 k účasti na 10. mezinárodním veletrhu vytápění, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky AQUA-THERM Praha 2003.

 
 
Reklama