Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Do Česka míří konstrukce od holandského Van Der Valk. Nabídne je SOLSOL

V průměru tři minuty na montáž jednoho panelu – rychleji už to nejde. Česko se konečně dočkalo zastoupení montážních systémů od Van Der Valk.

Zdroj: Van Der Valk | SOLSOL
Zdroj: Van Der Valk | SOLSOL

Produkty holandské společnosti, která osadila například střechy berlínské Tesla Gigafactory, bude od října dodávat český distributor SOLSOL. A pro první klienty z řad instalačních firem má připravenou výraznou slevu i odborný dohled přímo od výrobce.

„O spolupráci s Van Der Valk jsme usilovali dlouho, na základě referencí samotných výrobců panelů a optimizérů. Pomohl osobní kontakt, stejná firemní kultura i skladba našeho portfolia. Konstrukční systémy této značky jsou naprostá špička, není nutné profily jakkoliv upravovat, panely se na konstrukci jednoduše naklikají. Rozdíl v rychlosti instalace je oproti konkurenci propastný,“ říká Radek Orság, jednatel SOLSOL. Zájem instalačních společností je už nyní enormní.

„Klíčová je naprostá univerzálnosot profilů, Van Der Valk má za sebou projekty fotbalových stadiónů, hal i agrovoltaik. Konstrukce je možné instalovat na rovné, šikmé i oblé střechy, stejně jako na pole i výškové budovy, čímž vyhovují podmínkám NZÚ pro bytové domy,“ dodává Orság.

Montážní systémy splňují nejpřísnější evropské standardy, jako jedny z mála získaly i certifikaci napojení na zemnící soustavu. Velkou výhodou je i široká škála doplňkového sortimentu, především ochrana kabeláže nebo zábrana hnízdění ptáků pod panely. Na konstrukce je standardní záruka 10 let s možností navýšení až na 25 let. První dodávky dorazí do Česka již na začátku října.

Více informací

 
 
Reklama