Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mikrovlnné sanace pro ozdravení dřevěných konstrukcí

Dřevokazný hmyz, houby a plísně. Tito škůdci vyskytující se v dřevěných konstrukcích mohou být spolehlivě zlikvidováni mikrovlnami.

Jde o jednu z účinných, levných a také ekologicky šetrných metod, jak se jich zbavit. Kromě toho dokáže dřevo výborně vysušit. Mikrovlnná trouba, kterou máte v kuchyni, ohřívá pokrmy tak, že zahřívá molekuly vody v jídle. A mikrovlnná sanace funguje na stejném principu. Zahřívá molekuly vody v dřevěné konstrukci, a jelikož hmyz a houby obsahují větší podíl vody než materiál, mikrovlny je zasáhnou více. Organismy odumírají již při teplotě kolem 40 °C.

Vsaďte na mikrovlnnou sanaci

Technologie se používá nejen pro vysoušení dřevěných konstrukcí, ale také zdiva. Odvlhčuje domy, zneškodňuje hmyz a škůdce, odstraňuje houby i plísně. Velkou výhodou je, že nijak neničí strukturu ozařovaného materiálu, lak ani dřevěné povrchy. Kromě toho je metoda výrazně méně finančně náročná než fyzická likvidace škůdců.

Více o našich službách zde.


SANAKO.cz, s.r.o.
logo SANAKO.cz, s.r.o.

Sanako CZ s.r.o. nabízí sanační práce, kterými vás zbaví škůdců dřevěných a zděných konstrukcí, jako jsou dřevozbarvující a dřevokazné houby, plísně a dřevokazný hmyz. Sanační práce provádíme na dřevěných i zděných konstrukcích, v bytech, v historických ...

 
 
Reklama