Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Evropské ETICS Fórum online 16. září 2021 a vyhlášení ocenění EAE 2021

Evropské ETICS Fórum 2021 se uskuteční on-line dne 16. září 2021 od 14:00 do 16:30 Bruselského času (SELČ). Významnou součástí programu je slavnostní vyhlášení vůbec prvních Ocenění EAE.

Tímto novým oceněním si Evropská asociace pro vnější kontaktní zateplovací systémy (EAE) klade za cíl ocenit a vyzdvihnout skvělé příklady energeticky úsporných projektů z celé Evropy využívajících ETICS. Bylo podáno více než 50 přihlášek z 10 zemí. Podle poroty všechny projekty ukazují, že energeticky úsporné budovy a vynikající architektura jdou ruku v ruce. Krátký seznam je již k dispozici na webových stránkách EAE.

EAE hrdě vítá partnery z Kanady, Číny, Japonska a Spojených států. Všichni se těší na zajímavé prezentace zabývající se nejnovějšími dostupnými informacemi o balíčku politických opatření Evropské unie související se “Zelenou Dohodou” (“Green Deal”) a “Vlnou Renovace”(“Renovation Wave”). První zjištění z posouzení Národních plánů obnovy určí, zda tyto dostatečně podporují energetickou účinnost Evropského fondu budov na cestě k uhlíkové neutralitě do roku 2050. A statistický snímek evropského trhu s ETICS by mohl ukázat, zda jsou vlivy národních programů podpor již viditelné. Po vyhlášení vítězů Ceny EAE se účastníci dozvědí více o nové iniciativě Evropské komise “Evropský Bauhaus” a o budoucnosti staveb z pohledu architektů.

Účast je umožněna všem a je zdarma. Podrobný program a odkaz na registraci jsou k dispozici na webových stránkách EAE: www.ea-etics.eu popřípadě na stránkách Cechu pro zateplování budov : www.czb.cz, který je členem Evropská asociace pro vnější kontaktní zateplovací systémy (EAE).


Cech pro zateplování budov
logo Cech pro zateplování budov

CZB je zapsaný spolek odborných subjektů působících v oblasti zateplování budov pomocí ETICS založený v roce 1993. Podporuje užívání kvalitních a ověřených vnějších kontaktních zateplovacích systémů - ETICS a zároveň související technickou a obchodní činnost.

 
 
Reklama