Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přemýšlíte o prodeji nemovitosti?

V tomto článku se dozvíte, co vám může pomoci prodat nemovitost ještě výhodněji.

 

Cena

Klíčem k rychlému prodeji je správně nastavená cena. Je třeba vycházet z charakteru i stavu domu, lokality, stáří a z tržních cen podobných nemovitostí. Doporučujeme se obrátit na realitního makléře, který si projde celou nemovitost a na základě četných zkušeností objektivně určí její tržní cenu.  

Home staging a profi fotografie

Home Staging je příprava domu nebo bytu k nafocení profesionálních fotografií pro realitní kanceláře a k prohlídce potenciálních zájemců. Může navýšit cenu nemovitosti o 5-10 % a zároveň usnadnit a urychlit prodej. Je to jeden z nejlepších prodejních marketingových nástrojů, jelikož lidé nakupují hlavně očima.   Aktuálním trendem v oblasti realit jsou také 3D prohlídky, které jsou velmi atraktivní pro budoucí zákazníky – umožňují jim si prohlédnout interiér ze všech úhlů přímo z pohodlí domova. Využívá se při prodeji domů i větších bytů.  

Inzerce

Vaše nemovitost by měla na realitních portálech přímo zářit. Základem jsou již výše zmíněné profesionálně nafocené fotografie a poutavý text inzerátu. Například realitní kancelář REAL SPEKTRUM, a.s. inzeruje na 16 ověřených portálech, čímž osloví velké množství potenciálních zájemců – čím více se osloví lidí, tím větší může být zájem. Zájemci tak pravděpodobně budou nabízet víc oproti uváděné ceně a nemovitost se může prodat dráž.  

Právní servis

Je důležité mít právně i obsahově správně sepsané smlouvy. Kvalitní právní servis eliminuje riziko ztráty peněz. Tým špičkových právníků realitní kanceláře ručí za správnost všech potřebných dokumentů a bezpečnost celého procesu. Postarají se mimo jiné i o včasné podání vlastnického práva.   V REAL SPEKTRUM, a.s. vám poskytnou odborné konzultace a poradenství zcela zdarma a po celou dobu procesu budete mít k dispozici svého osobního makléře, na kterého se můžete kdykoli s důvěrou obrátit.
 
 
Reklama