Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR ARCH Praha v září 2020

FOR ARCH na podzim letošního roku odstartuje již čtvrtou dekádu své existence. Po koronavirové krizi se veletržní svět konečně chystá k návratu.

Po koronavirové krizi se veletržní svět konečně chystá k návratu

Ve dnech 22. až 26. září 2020 jako jedna z nejvýznamnějších akcí oboru představí tradičně v PVA EXPO PRAHA novinky, trendy a produkty napříč stavebními odvětvími. Právě FOR ARCH je jedním z jeho pilířů, který zásadně podpoří nutný restart ekonomiky, a už po jednatřicáté se stane místem pro uskutečňování obchodních kontraktů mezi mnoha subjekty.


Veletrhy vs. hromadné akce

Věříme, že společně s vámi podpoříme udržitelnost veletržního oboru, ale také stavebnictví, obchodního styku, informování veřejnosti o novinkách ve stavebním odvětví a v neposlední řadě pomůžeme firmám, které mohou své produkty a projekty prezentovat širokému spektru návštěvníků a investorů.

Vedení naší společnosti požádalo vládu o vyjmutí veletrhů ze zákazu hromadných akcí a restart veletrhů od konce srpna. Toto stanovisko má podporu Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Svazu průmyslu a dopravy ČR i Hospodářské komory ČR. Vyjmutí z kategorie hromadných akcí a stanovení podmínek se věnuje odborná skupina Ministerstva zdravotnictví pro uvolňování opatření a zákazů v kontextu posledních uvolňovacích opatření. Výsledné stanovisko Ministerstva zdravotnictví bude známo nejpozději do konce května.

2. CENOVÁ UZÁVĚRKA JE PRODLOUŽENA DO 20. 6. 2020
PŘIHLÁŠKA PRO VYSTAVOVATELE


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama