Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KUBIX – kvalifikované stanovení ceny stavby do 15 minut!

Díky nové aplikaci Kubix od společnosti ÚRS CZ lze snadno a rychle stanovit cenu budovy již ve fázi investičního záměru. Stačí zvolit pouze základní parametry objektu, velikost a úroveň vybavení.

Každý investor potřebuje znát předběžnou cenu stavby již při definování svého záměru, protože právě v té chvíli rozhoduje až o 80 % ceny celé investice. Kvalitní stanovení předběžné ceny stavby je tak zcela zásadním podkladem pro každého projektanta, architekta a samozřejmě investora.

Nová aplikace Kubix je tak zcela unikátním řešením na trhu, protože poskytuje kvalifikovaný odhad ceny stavby ještě před přípravou podrobného projektu konkrétní varianty budovy.

Stačí mít pouze základní představu o vzhledu, velikosti a funkčnosti budovy. Zadané parametry o velikosti, konstrukci a standardu vybavení lze v aplikaci dále modifikovat dle požadavků investora a dospět tak k optimální variantě a ceně dané investice. Libovolně lze přidávat další přípočtové položky, k nimž patří úpravy kolem objektu, technické vybavení ad.

Výstupem je pak podrobný protokol s cenovým propočtem v přehledném členění stavby. Tento protokol lze použít i jako podklad pro hypoteční úvěr.

Kubix umožňuje ocenění rodinných a bytových domů, administrativních budov a hal. Výpočtový model je založen na datech ÚRS, která vycházejí ze šetření stavebního trhu v ČR. Jde o webovou aplikaci fungující na PC, tabletu i telefonu.

Aplikace Kubix umožní projektantovi a architektovi poskytnout zákazníkovi kvalitní podklad o nákladech ke studii a projektu, investor zase získá přehled pro své správné investiční rozhodnutí. Plánujte stavební investice chytře a napoprvé!

Více informací a ukázkové video najdete na www.urs.cz


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama