Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mostra Convegno Expocomfort 2020 – nový termín

Veletrh MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT a BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO Milano s novým termínem
8. - 11. září 2020.

MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, přední světový veletrh zaměřený na nejnovější energeticky účinná řešení v oboru TZB (HVAC-R), instalatérských technologiích a obnovitelných energiích, společně s výstavou BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO, původně plánované na 17. až 20. března, jsou přesunuty z důvodu nedávného propuknutí nákazy koronavirem (COVID-19) v Itálii na 8. až 11. září 2020.

Pořadatel veletrhu Reed Exhibitions Italia se rozhodl k tomuto kroku po důkladném zvážení situace, monitoringu ohniska koronaviru Covid-19 a důsledném dodržování všech směrnic vydaných příslušnými italskými zdravotnickými institucemi.

„Zdraví našich zákazníků, partnerů a zaměstnanců je naší prioritou číslo jedna. S nedávným vývojem ohniska v Itálii, zejména v Lombardii, a s ohledem na vyhlášku, kterou region Lombardie oznámil pozastavení ‘[…] akcí a jakoukoli formu setkání na veřejném nebo soukromém místě’, jsme posledních několik dní vedli mnoho diskusí s našimi zákazníky a partnery a rozhodli jsme se přeložit naše akce na září”, uvedl Massimiliano Pierini, generální ředitel Reed Exhibitions Italia.


"Toto rozhodnutí jsme nepřijali lehce. Dvouletá práce na přípravě veletrhu byla náročná pro naše vystavovatele, partnery i tým v Itálii a přestože je odložení termínu zklamáním, je naprosto nezbytné, abychom upřednostnili zdraví a bezpečnost všech zúčastněných. Naším cílem je poskytnout nejvyšší kvalitu všem, kdo se v září zúčastní veletrhu MCE a BIE, a globálně pomoci našemu odvětví zajistit co nejlepší podmínky se zachováním bezpečnosti a klidu. S ohledem na to se budeme v příštích týdnech snažit najít způsoby, jak udržet vzájemnou podporu a spolupráci v naší komunitě a překonat toto obtížné období.“

Tým MCE a BIE je k dispozici všem zákazníkům, zúčastněným stranám, návštěvníkům a dalším odborníkům v případě jakýchkoli otázek, týkajících se odložení MCE a BIE na podzim 2020.

 
 
Reklama