Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Protherm pomáhá postiženým povodněmi

PROTHERM jako jedna z prvních firem nabídl ihned po povodních pomoc ve výši l milionu Kč v dodávkách náhradních dílů občanům, kteří potřebovali co nejrychleji zprovoznit své kotle. Do dnešního dne o tuto formu pomoci požádalo 412 občanů, kteří obdrželi zdarma náhradní díly v hodnotě 375 tisíc Kč. Tato akce pokračuje.

Druhou formou pomoci bylo vyhlášení mimořádných slev na prodeje nových kotlů Protherm v oblastech postižených povodněmi. I tato forma pomoci trvá až do dubna roku 2003, neboť v řadě případů občané teprve staví své nové domovy a otázku topení budou řešit v průběhu zimy. Sleva činí 2000 Kč na každý kotel PROTHERM.
I na veletrhu Aqua-therm jsou k dispozici nárokové poukázky na slevy, které musí být orazítkovány obecním úřadem v povodněmi postižené oblasti a peníze pak občan obdrží přímo od Prothermu.

Protherm však nezapomněl ani na obecní úřady, především menších obcí, které pomoc potřebují nejvíce a vyhlásil a již úplně zrealizoval přímé sponzorské dary 42 obcím po 20 tis. Kč, tedy věnoval těmto obcím dalších 840 tis. Kč. Již 25 starostů obcí zaslalo děkovné listy, které svědčí o tom, že každá koruna pomoci se jim hodí. Děkovné dopisy jsou vystaveny v expozici Prothermu na veletrhu Aqua-therm.

Informace o firmě v TZB-adresáři firem

 
 
Reklama