Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISH 2019 Mezinárodní veletrh sanitární techniky, vytápění a klimatizace

V roce 2019 se brány veletrhu znovu otevírají a návštěvníky vítají moderní výstavní prostory, které mají nové uspořádání a novou vizuální image. ISH 2019 nastavuje nový standard a ukazuje, jaká bude budoucnost.

The new Hall 12 has contributed to a unifying concept for the layout of the exhibition at ISH.
The new Hall 12 has contributed to a unifying concept for the layout of the exhibition at ISH.

Zahrnutí nově postavené haly 12 si vyžádalo velký zásah do uspořádání všech hal. Nové rozmístění různých skupin výrobků a uspořádání témat usnadní orientaci a veletrh bude pro návštěvníky přehlednější a vystavovatelům pomůže dosáhnout kýžených synergií. Vedle nové koncepce výstavního uspořádání mění veletrh ISH také dny konání. Poprvé v historii ISH začne veletrh v pondělí a skončí v pátek. Veletrh tím vychází vstříc vystavovatelům a poskytuje jim další pracovní den, kdy mohou své zboží předvést návštěvníkům. Nová data konání jsou výhodná i pro mezinárodní účastníky, kteří mohou na veletrh a zpět domů cestovat výhodněji.

Své produkty na veletrhu ISH ve dnech 11. až 15. března 2019 představí více než 2 400 vystavovatelů, včetně všech předních firem na trhu a průkopníků nových technologií z Německa i ze zahraničí. Mnozí vystavovatelé zde své novinky veřejnosti předvedou v celosvětové premiéře. Veletrh je mezinárodním počinem par excellence – již v roce 2017 se ze zahraničí zúčastnilo kolem 64 procent všech vystavovatelů a 40 procent návštěvníků a trendem je směr k širšímu mezinárodnímu zastoupení. Partnerskou zemí veletrhu ISH 2019 je Francie.

Veletrh ISH prezentuje nejenom úspěchy zahraničních vystavovatelů, ale i německého průmyslu. Díky širokému spektru inovativních a futuristických výrobků a služeb pro technické zařízení budov se na tomto předním světovém veletrhu, jenž se ve Frankfurtu koná jednou za dva roky, představí velké množství praktických řešení a odpovědí na některé z nejpalčivějších politických a ekonomických otázek současné doby. Zvyšující se zastoupení mezinárodních vystavovatelů a návštěvníků umožňuje zástupcům tohoto sektoru kvalifikovaně diskutovat o výzvách a jejich řešení i ve složitých a interdisciplinárních souvislostech. Současný pokrok v technologiích umožnil zásadní nástup digitalizace, jež významně ovlivnila všechny segmenty veletrhu ISH. V sekci ISH Energy, která se v poslední době výrazně rozrostla, se vše soustřeďuje na inteligentní a efektivní technologie budov.

Mezi klíčová témata, která je třeba zvážit, patří mimo jiné propojení dosud nepropojitelných sektorů, značné synergie mezi problematikou vytápění a obnovitelnými zdroji energie i digitální vytápění a s ním související prohlubování vlivu informačních technologií na inovativní technologie vytápění. Témata, jako jsou například systémy Home Energy Management Systems (HEMS) a hybridní topné systémy, jsou navíc pro tento segment klíčová.

 
 
Reklama