Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytré město tvoří chytří lidé...

Projekt City:One nabízí platformu propojující města a kraje, odborníky, firmy a jednotlivce, kteří mají jedno společné, a to jsou chytrá řešení - koncept Smart City/Chytrá města...

Projekt City:One nabízí platformu propojující města a kraje, odborníky, firmy a jednotlivce, kteří mají jedno společné, a to jsou chytrá řešení - koncept Smart City/Chytrá města...

Chytré město tvoří chytří lidé. Na platformě City:One mohou města a kraje prezentovat vlastní vizi a strategické cíle, svůj tým, chytré projekty, lokální start-upy či inovativní firmy. Mohou zde nalézt vhodné lidi, firmy a inspiraci k tvorbě chytrého města, zadávací dokumentaci k chytrým zakázkám, vhodná partnerská města ke společným projektům a samozřejmě také sdílet své znalosti, zkušenosti, chytré nástroje, události, výsledky nebo vyhlašovat výzvy. Města a kraje se na platformě City:One prezentují zdarma.

City:One je určena také pro inovativní firmy, start-upy a jednotlivce, kteří zde mohou prezentovat vlastní chytrá řešení, reference, videa a web; najít zde vhodné partnery a města pro pilotní projekt či jiné služby a informovat o vlastních akcích a výsledcích. Jednotlivci se na platformě City:One prezentují zdarma. Firmy zde mohou zdarma nabídnout až tři své produkty či služby. Zpravodajství–poradenství–audit.

City:One přináší denní zpravodajství, v němž sleduje hlavně inovace chytrých měst ze zahraničí, ale ukazuje také dobré příklady chytrých řešení z České republiky a okolních zemí střední a východní Evropy. Platforma City:One nabízí také komerční služby: poradenství při formulaci strategie, přípravě a vedení chytrých projektů; metodickou podporu městům i firmám. Nabízí pořádání odborných akcí, organizaci konferencí a workshopů, školení týmů k získání potřebných dovedností, připravuje odborné audity a umí posoudit připravenost vašeho města a navrhnout řešení na míru.

 
 
Reklama