Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V Brně se tančilo na topenářském plese

Ples AOVV navštívili zástupci výrobců a dodavatelů, stavebních firem i stavebních řemesel. Mezi hosty plesu byl i ministr průmyslu a obchodu Ing. Tomáš Hüner.

17.3.2018 se ve velkém sále brněnského v hotelu Voronež konal Topenářský ples 2018. Ples pořádala Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB a generálním partnerem byla Enbra, a.s.
















Asociace odborných velkoobchodů, pořadatel plesu, vznikla v roce 1993 za účelem prosazení třístupňové distribuční cesty výrobce (dovozce) - odborný velkoobchod - montážní firma ( řemeslník) v oboru technická zařízení a od svého založení usiluje o to, aby členské firmy poskytovaly zákazníkům co nejširší obchodní a technické služby a ručily společně s výrobci za kvalitu prodávaných výrobků a materiálů. I proto se na plese potkali zástupci společností v oboru známých značek, stavebních firem i řemesla a tak kromě plesové zábavy došlo i na nějaké ty pracovní rozhovory ve volnější atmosféře. Mezi hosty plesu byl i ministr průmyslu a obchodu v demisi Ing. Tomáš Hüner.

Ples se konal ve stylu první republiky. Mnohé asi napadlo, jak tehdy byly spolky nedílnou součástí života většiny obyvatel. A tak i zde ve výborné atmosféra a při setkání lidí z příbuzných oborů znovu zaznělo heslo předsedy AOVV Ing. Josefa Brabence, "Sdružujeme se a spolupracujeme, abychom byli vzdělanější, silnější a úspěšnější."

Děkujeme všem společnostem, které nám s organizací pomohly a pevně veříme, že přítomní si ples užili a společně se můžeme těšit znovu v příštím roce.













ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.
logo ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.

ASOCIACE OBCHODU VODA – TOPENÍ z.s. je sdružení odborných velkoobchodů v oblasti technických zařízení budov, respektujících zájmy zákazníků, garantujících kvalitu prodávaných výrobků a odbornost vlastního personálu.

 
 
Reklama