Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tribuna českého obchodu TZB 2015

6. ročník nejvýznamnějšího setkání klíčových hráčů českého trhu se koná 8. dubna 2015 v Praze.

Tématem konference jsou proměny distribučních kanálů oboru TZB v digitální éře. Zvýšená pozornost bude věnována srovnání stávajících a nových strategií, inovacím produktů a služeb. V souvislosti s postupující digitalizací bude jistě zajímavá přednáška Online marketing ve světě čtyř obrazovek, kterou připravil portál TZB-info.

Stranou nezůstanou ani otázky současného dění v podnikatelském prostředí. Viceprezident Hospodářské komory ČR a předseda Rozhodčího soudu při HK ČR a AK ČR Zdeněk Somr poradí obchodníkům, jak zvýšit úspěšnost při vymáhání pohledávek.

O nových požadavcích na ekodesign a energetickém štítkování zdrojů tepla a ohřívačů vody bude informovat Tomáš Voříšek, technický ředitel agentury SEVEn.

Jak a kde nakupují montážní firmy a jaké mají priority zazní v přednášce Obchod TZB z pohledu montážních firem Bohuslava Hamroziho, prezidenta Cechu topenářů a instalatérů ČR.

A na hamletovskou otázku „Potřebuje obor TZB v B2B obchodování společné standardy a kompatibilitu?“ se bude prostřednictvím technologie EDI snažit odpovědět David Reichel, ředitel divize eBusiness, CCV informační systémy.

Tribuna českého obchodu TZB není jen odbornou konferencí, ale také společenským setkáním, na kterém intenzivně probíhají neformální osobní kontakty a výměna názorů mezi hráči na obchodním trhu. Jeden z účastníků Tribuny 2014 to výstižně shrnul větou „Je to největší diskusní platforma obchodu TZB, velmi potřebná pro další kultivaci trhu a rozvoj vztahů na něm.“

Pozvánka a podrobný program na akci Tribuna českého obchodu TZB 2015


ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.
logo ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.

ASOCIACE OBCHODU VODA – TOPENÍ z.s. je sdružení odborných velkoobchodů v oblasti technických zařízení budov, respektujících zájmy zákazníků, garantujících kvalitu prodávaných výrobků a odbornost vlastního personálu.