Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První možnost na FOR ARCHU 2017: získejte zdarma 140 stránkový průvodce vytápěním peletami

Pro návštěvníky veletrhu FOR ARCH nachystala národní asociace Klastr Česká peleta nové vydání časopisu Komfortní teplíčko, kde najdete průřez celým trhem s ekologickým vytápěním.

Národní katalog TOP 50 získají návštěvníci veletrhu For Arch 2017 zdarma
Národní katalog TOP 50 získají návštěvníci veletrhu For Arch 2017 zdarma

V časopisu Komfortní teplíčko si dále můžete přečíst rozhovor s českým hercem Jarmilem Škvrnou, který na pelety nedá dopustit, dozvíte se vše o kotlíkových dotacích a navíc zjistíte, kde všude se už v České republice topí dřevěnými peletami.

Další novinkou vydanou u příležitosti veletrhu FOR ARCH je Národní katalog TOP 50 peletových instalací. Peletami u nás topí již 27 tisíc domácností a firem. Podívejte se, jak tyto instalace vypadají. Inspirujte se jednoduchým, čistým a pohodlným vytápěním. Katalog nyní získáte v tištěné verzi zdarma pouze na veletrhu FOR ARCH.

Najdete nás na rozsáhlé expozici 400 m2 v nové hale 7, vyčleněné pro kotle a kamna. K vidění zde bude na 50 různých typů kotlů a kamen na pelety nebo dřevo včetně palivových sil a ukázky dřevěných paliv.


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama