Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Otevření odlakovacího centra

Společnost ATALIAN v dubnu 2016 otevřela nové rozšířené odlakovací centrum v Mladé Boleslavi. Výstavba tohoto centra, které je jedno z největších v České republice, trvala přes 8 měsíců.



Reagovali jsme na poptávku našich zákazníků. Ta se neustále zvyšovala a tak logickým krokem bylo rozšířit stávající zařízení o novou odlakovací pec a čisticí stanoviště.

Součástí je samozřejmě i oplach tlakovou vodou. V letošním roce přibude i tryskací zařízení na zušlechtění povrchu odlakovávaných komponentů.

„Toto odlakovací centrum je jedno z nejmodernějších v ČR. Přirozeně to souvisí s naší službou, kterou je poskytování služeb v oblasti čištění lakoven. Staráme se klientům o zavěšovací díly včetně logistiky. Umíme také tyto díly skladovat a kalibrovat, čímž můžeme říci, že klientům v této oblasti poskytujeme opravdu veškerý servis,” uvádí Zdeněk Potomský, MBA, jednatel společnosti ATALIAN.

Prostory musí splňovat nejen náročné stavební standardy a ekologické normy, ale i bezpečnostní normy. Odlakovací centrum běží 24 hodin denně a je schopno zrealizovat 3 až 4 vsázky denně.

Fotografie naleznete na našem Facebooku.


ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...

 
 
Reklama