Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zcela jistě správné rozhodnutí

10 důvodů hovoří pro kvalitu Schiedel



1. Dobrý tah
Tenkostěnná keramická vložka kruhového průřezu s hladkým vnitřním povrchem, velice kvalitní izolace a správné dimenzování zaručují bezpečný odvod spalin nad střechu.




2. Požární bezpečnost
Značné rozdíly teplot vyvolávají u levných vícevrstvých komínů a u zděných komínů tvorbu trhlin. Naproti tomu třívrstvé komíny Schiedel (komínová tvárnice - izolace - vložka), provedené v nejvyšší keramické kvalitě UNI *** zajišťují komín bez trhlin a netěsností, a to i v případě vyhoření sazí (teploty nad 1000 °C).


3. Odolnost vůči vlhkosti
Při provozu moderních, energeticky úsporných kotlů vzniká v komíně vlhkost. Těsná keramická vložka a systém zadního odvětrání udržují komín suchý. Tím se ušetří za případnou sanaci prosáklých komínů.



4. Odolnost proti korozi
Vlhkost není jenom voda. Spalováním topného oleje, plynu, dřeva atd. se tvoří agresivní kyseliny. Ale i vzduch pro spalování zatěžuje komín kyselinami.

UNI*** - keramika však odolává těmto zátěžím neomezeně a v porovnání s ní vypadají ostatní materiály brzy opotřebovaně.




5. Vysoká životnost se zárukou
Na rozdíl od zděných komínů nabízejí originální komínové systémy firmy Schiedel trojnásobnou 30letou záruku - při vyhoření, při působení vlhkosti a zároveň při poškození korozí.






6. Keramické vyústění komína
Kovové části korodují a vytvářejí slabá místa v komínovém průduchu. U komínových systémů Schiedel, kde průduch tvoří pouze šamotové vložky, nedochází k žádnému opotřebení.

Tím jste bez starostí a ušetříte za drahé opravy.



7. Univerzálnost
UNI*** - verzální komín Schiedel je určen pro všechny typy topení a všechny aktuální a budoucí možné technologie vytápění.

Při přechodu na jiné topné medium není třeba komín vložkovat. Tak už dnes šetříte svoje peníze.


8. Jednoduchá montáž
Schiedel nabízí dokonale sladěné stavební díly třívrstvého komínového systému od komínové paty až po ústí komína včetně příslušenství. Výsledek: krátká doba montáže, úspora nákladů a vyloučení montážních chyb.

9. 50 let know-how
Schiedel je odborník v oblasti komínů a největší podnik na světě, specializovaný výhradně na odvod spalin. Na jeho zkušenosti a profesionalitu se můžete vždy spolehnout.


10. UNI*** Nová generace keramických vložek
Keramické vložky UNI*** vyráběné novou technologií splňují v maximální možné míře požadavky na odolnost vůči vysokým teplotám a současně i vůči vlhkosti.

Potvrzují to certifikáty získané od státních zkušeben a průběžná interní kontrola kvality. Při koupi keramické komínové vložky trvejte na značce Schiedel UNI*** s charakteristickým hnědým zbarvením.


Keramická vložka UNI*** představuje nejvyšší kvalitu.


Jménem firmy si Vás dovolujeme pozvat k návštěvě
našeho stánku č. 055 v hale J
na veletrhu AQUA-THERM 2002 ve dnech 26.-30. listopadu 2002.


Kontakt:
SCHIEDEL, s.r.o.
Horoušanská 286
250 81 Nehvizdy
tel.: 326 999 011
e-mail: schiedel@schiedel.cz
www.schiedel.cz

Informace o firmě v TZB-adresáři firem
Vyžádat další informace nebo podklady