Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytvořte si dveře dle svého přání, vyrobí vám je na míru

Věříme, že všechny dveře by měly být na míru představám zákazníka. Proto nabízíme široké spektrum modelů a provedení, které lze jednoduše kombinovat a vizualizovat v našem webovém konfigurátoru.

Zvolte si model, typ, dekor i speciální vlastnosti a zjistěte, jak budou vaše dveře vypadat. Zároveň uvidíte kalkulaci a můžete odeslat nezávaznou poptávku. To vše přináší konfigurátor CAG.

Díky tomu, že v CAG je výroba zakázková, pro své zákazníky dokážeme připravit i atypická řešení bez výrazných příplatků – samozřejmostí je úprava rozměrů dle potřeby, ale umíme také vyjít vstříc například s jiným umístěním či rozměry rámečku i atypickými tvary. Například podkrovní prostory často vyžadují zkosené obložky a dveře odpovídajícího tvaru. Oblíbené jsou také výplně větších otvorů, řešené bočními světlíky a nadsvětlíky, které již dnes máme standardně v ceníku.

Neslevujte tedy ze svých představ a nedělejte kompromisy! Pomůžeme Vám navrhnout atypické řešení dveří včetně posouzení z technologického i finančního hlediska.


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 
Reklama