Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CEMEX rozšiřuje flotilu autodomíchávačů

Zástupci společnosti CEMEX převzali od společnosti AUTO HELUS k užívání deset nových vozů IVECO na dopravu transportního betonu.

Předání proběhlo v pobočce společnosti AUTO HELUS v Kaznějově na Plzeňsku. Nové autodomíchávače rozšíří a částečně obnoví současnou techniku CEMEXu.

Naší snahou je zkvalitnit služby pro naše zákazníky a zpřesnit dojezdové časy. Jsme přesvědčeni, že moderní mobilní technika a kvalitní servis našim zákazníkům přispěje k vnímání CEMEXu jako silného a spolehlivého partnera a také nám pomůže v budování férových vztahů s našimi dodavateli. Rozšířením vlastní dopravy posílíme pozice CEMEXu ve vybraných regionech,“ komentuje Jaroslav Kobierski, manažer prodeje a logistiky betonu CEMEX a dodává: „V další vlně nejpozději do dvou týdnů proběhne převzetí dalších šesti mixů, tentokrát značky MERCEDES BENZ Arocs. V nákupu nové techniky pro rozšíření a revitalizaci vozového parku budeme pokračovat v příštím roce i dalších letech.

Všechna nová vozidla splňují nejpřísnější ekologické a bezpečnostní předpisy. Výkon motorů je 265 kW (typ IVECO TRAKKER AD340T36B) a 302 kW (typ IVECO AD340T41B), všechny vozy jsou vybaveny ABS a klimatizací. Bubny mixů s objemem 9 kubíků uvezou díky odlehčené verzi víc materiálu, takže provoz bude ještě ekologičtější. Pro zvýšení bezpečnosti jsou stejně jako ostatní mobilní technika CEMEXu navíc vybavena také čelním a zpětným kamerovým systémem a zařízením GPS.

 
 
Reklama