Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

4Projects změnil svou značku a používá Viewpoint For Projects

Původně britský 4Projects ve Velké Británii v současnosti využívá 18 z největších 20 stavebních dodavatelů a tři z pěti TOP společností v této oblasti.

Původně britský 4Projects ve Velké Británii v současnosti využívá 18 z největších 20 stavebních dodavatelů a tři z pěti TOP společností v této oblasti. Firma 4Projects vznikla v roce 2000 a využila rozsáhlých zkušeností zakladatelů firmy týkající se spolupráce s více než 2 000 projektovými týmy.

Realizovaný objem projektů řízených ve 4Projects činí již 250 miliard USD. 4Projects se stal důležitým nástrojem pro spolupráci, komunikaci, řízení a kontrolu projektů i optimalizaci firemních procesů nejen ve stavebnictví např. ve státní správě, zdravotnictví, školství, energetice, těžební průmyslu atd.

Firma 4Projects je od roku 2012 součástí významné americké společnosti Viewpoint Construction Software z Portlandu ve státě Oregon (USA), která významnou investicí i zázemím upevnila pozici cloudového prostředí 4Projects jako lídra pro spolupráci nejen ve stavebních projektech. V současnosti začala společnost pro označení tohoto světově ověřeného produktu používat Viewpoint For Projects (For Projects).

Mezi nejvýznamnějšími projekty řízenými prostřednictvím For Projects jsou např. Olympijský stadion v Londýně, Olympijské mediální centrum, Fotbalový stadion Arsenal nebo ropná plošina Centrica atd. Zákazníky For Projects jsou mj. nadnárodní společnosti VINCI, Bouygues Construction, Sir Robert Mc Alpine, E.ON nebo ING.

For Projects byl oceněn řadou významných cen, např.: Collaboration Construction Computing Awards, Ernst and Young Entrepreneur atd. For Projects působí v oblastech: Anglie, Severní Amerika, Kanada, Jižní Afrika, Hong Kong, Austrálie, Indie, Dánsko, Nizozemí, Polsko a Rumunsko. Autorizovaným partnerem pro For Projects na českém trhu je společnost Callida, jež je lídrem v oblasti stavebního software již 25 let.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama