Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Revit plugin ve 4Projects

Nový plugin pro program Revit usnadní výměnu informací právě mezi Revitem a prostředím pro sdílení informací 4Projects v rámci tzv. Common Data Enviroment.

Nový plugin pro program Revit usnadní výměnu informací právě mezi Revitem a prostředím pro sdílení informací 4Projects v rámci tzv. Common Data Enviroment.
Tento plugin je schopný exportovat soubory s IFC modely, což přináší spolupráci s BIM daty celému projektovému týmu. Toto vylepšení je výsledkem kooperace a know-how zástupců 4Projects by Viewpoint a spolupracovníků z BIM akademie na Northumbria University a využití osvědčené metody open-source IFC exportéru a built-in PDF driveru.
Nový Revit plugin od Viewpoint Construction Software umožní uživatelům dodat modely, výkresy a rozvrhy v rámci jednoho procesu a v různých formátech tak, aby sdílení informací bylo jednodušší než kdy dříve. Plugin poskytne úsporu času a redukuje chybovost.

4Projects – celosvětově využívaný systém pro řízení projektů, spolupráci a komunikaci napříč projektovými týmy je mj. nástrojem pro správu dokumentů a obsahuje i řešení BIM managementu. Pracuje v cloudovém prostředí a nyní je k dispozici také v českém jazyce.

Více na www.4projects.cz nebo na bezplatném minisemináři pořádaném společností Callida, Klouboučnická 24, Praha 4, 11. září 2014 od 13 hodin.

Přihláška: http://www.callida.cz/vzdelavani-seminare
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama