Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CEMEX dostal ocenění Best Employer 2014

Výrobce stavebních materiálů CEMEX se zařadil mezi pět nejlepších velkých zaměstnavatelů ve studii Best Employers Česká republika 2014.

Ve čtvrtek 27. listopadu převzal CEMEX ocenění ve studii o nejlepšího zaměstnavatele - Best Employers Česká republika 2014.

CEMEX se tak zařadil mezi pět nejlepších velkých zaměstnavatelů v České republice. Podle letošních výsledků studie Best Employers je v Česku průměrná míra motivovanosti zaměstnanců ve výrobní sféře 39 %, zatímco motivovanost zaměstnanců ve skupině CEMEX je 70 %.

Žebříček nejlepších zaměstnavatelů sestavila již 11. rokem nadnárodní poradenská společnost Aon Hewitt. Hlavním kritériem, které rozhoduje o umístění společnosti v žebříčku, je hodnocení firmy vlastními zaměstnanci. Průzkum porovnává firmy v pěti ukazatelích: motivovanosti, spokojenosti s vrcholovým vedením, pracovní výkonnosti, atraktivitě zaměstnavatele a snaze o udržení dlouhodobých vztahů také v budoucnosti.

Do studie Best Employers Česká republika se letos zaregistrovalo 50 společností z různých odvětví od finančních služeb přes IT a telekomunikace, rychloobrátkové zboží, stavební průmysl, farmaceutický průmysl až po výrobní společnosti.

 
 
Reklama