Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový trend ve vytápění poodhalí na veletrhu FOR THERM společnost ELVL

Na veletrhu FOR THERM představí výrobce radiátorů ELVL na stánku B5 v hale č. 7 první novinku z nové řady ekonomicky úsporných a vysoce účinných radiátorů zaměřených pro vytápění v blízké budoucnosti.

Do budoucnosti moderního vytápění vstupujeme naší první novinkou z řady připravovaných ekonomicky úsporných a vysoce účinných radiátorů pěkně od podlahy. Touto novinkou se stává podlahový radiátor s termoreflektorem v provedení BITHERM Floor, který projevuje svou jedinečnost vysoce účinným sdílením sálavého tepla do vytápěného prostoru. Sálavý účinek je znásoben patentovanou skladbou tepelných zářičů, která je uložena v podlahovém reflektoru. Vysoká účinnost zářičů a konvekčních ploch je povýšena termoreflexí vyzařovaného tepla ze dna reflektoru.
Konkrétní a bližší informace k našim novinkám Vám podají zástupci společnosti přímo na našem stánku B5 v hale č. 7. K tomuto pozvání přikládáme pro Vás odkaz ke stažení čestné vstupenky. Počet vstupenek je organizátorem veletrhu omezen na 300 ks.

Čestná vstupenka na veletrh FOR THERM 2014 od vystavovatele ELVL s.r.o.

Na Vaší návštěvu se těší obchodní tým ELVL s.r.o.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama