Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AB Studio Consulting+ Engineering s.r.o. změnila název

Společnost AB Studio Consulting+ Engineering s.r.o. vedoucí vývojář a dodavatel CAD/IT technologií v ČR oznámila změnu jména společnosti na Graitec s.r.o.

Graitec s.r.o. (dříve AB Studio Consulting+Engineering) působí na domácím trhu od počátku éry počítačové grafiky. S dlouholetými zkušenostmi z oblasti vývoje vlastního modulárního systému CADKON pro stavebnictví a podílem na vývoji produktů Advance pro ocelové a betonové konstrukce je již 24 let největším dodavatelem CAD produktů v oblasti stavebnictví v ČR.
Společnost tradičně patří k nejvýznamnějším partnerům a prodejcům řešení společnosti Autodesk. Nabídka je orientována zejména pro architektonické ateliéry a projekční kanceláře. Kromě stavebnictví rozšířil Graitec s.r.o. v letošním roce své portfolio o produkty společnosti Autodesk do oblasti strojírenství.

Zajištění všech aktivit v oblasti softwarové technologie na špičkové úrovni představuje vysoké nároky na dlouhodobé investice. Proto společnost AB Studio před deseti lety vstoupila do mezinárodní softwarové společnosti Graitec Innovation SAS s pobočkami po celém světě.

Pan Jiří Bendl, zakladatel a jednatel společnosti změnu jména komentuje: "Na konci minulého roku jsme uzavřeli významnou dohodu o další spolupráci se společnosti Autodesk. Cílem společnosti Graitec je stát se nejvýznamnějším partnerem Autodesku v oblasti stavebnictví v celé Evropě. Nynější změna jména společnosti je tedy logickým důsledkem rozvoje naší společnosti a současně celé skupiny Graitec."

Změna se týká pouze jména společnosti, všechny dosavadní obchodní vztahy či smlouvy zůstávají v platnosti.


GRAITEC s.r.o.
logo GRAITEC s.r.o.

Hlavním zaměřením společnosti Graitec je vývoj a prodej programů CADKON, který představuje osvědčené CAD řešení pro projektování ve stavebnictví a profesích TZB. Stovky architektonických a projekčních kanceláří nasadilo CADKON při projektování staveb všech ...

 
 
Reklama