Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CADKON ZTI: projekt rehabilitačního centra

Podívejte se na zajímavý projekt ZTI novostavby rehabilitačního centra zpracovaný v programu CADKON Zdravotechnika.

Předmětem projektu jsou zdravotně technické instalace pro navrženou novostavbu Rehabilitačního centra v Lázních Babinec.

Jedná se o přízemní, částečně podsklepený objekt s dvoupodlažní vestavbou uvnitř bazénové haly. V 1.NP jsou navrženy vnitřní a venkovní bazény pro letní, zimní, saunový a rehabilitační provoz, vířivky, masáže, občerstvení a sociální zázemí. V suterénu jsou situovány technické prostory pro bazénovou technologii, strojovny vzduchotechniky, vytápění a přípravy teplé vody, šatny personálu a sklady. Ve 2.NP je malý bar s přístupem na venkovní terasu, bowling. Objekt je zastřešen pultovými střechami v kombinaci s plochými. Pultové střechy budou odvodněny vnějšími dešťovými svody, ploché střechy a terasy střešními vtoky s vnitřními dešťovými svody.

Objekt bude odkanalizován do přeložek dešťové a splaškové kanalizace, vedených kolem objektu. Vodou bude objekt zásoben z nově navržené vodovodní přípojky DN80, napojené z veřejného vodovodního řadu.

Příprava teplé vody je navržena centrální rychloohřevem ve výměnících s akumulací v zásobních nádržích o celkovém objemu 2 000 l. Pro přípravu teplé vody je využívána i upravená bazénová voda.


GRAITEC s.r.o.
logo GRAITEC s.r.o.

Hlavním zaměřením společnosti Graitec je vývoj a prodej programů CADKON, který představuje osvědčené CAD řešení pro projektování ve stavebnictví a profesích TZB. Stovky architektonických a projekčních kanceláří nasadilo CADKON při projektování staveb všech ...

 
 
Reklama