Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termoelektrické ovládací pohony MCA nejen pro tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily

Nové termoelektrické ovládací pohony vhodné pro většinu regulačních ventilů i rozdělovačů podlahového vytápění s připojovacím závitem M30x1,5, pracovním zdvihem do 4mm a potřebnou ovl. silou do 140N

Termoelektrické ovládací pohony řady MCA jsou k dispozici nejen pro termostatické, regulační a tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily Hydronic Systems, ale i pro většinu ventilů jiných výrobců.
Pohony MCA umožňují díky výškové korekci nulové polohy (zavřeno) využití pracovního zdvihu pohonu při instalaci na ventilech s různou vzdáleností dříku od připojovacího závitu (rozměr A) a od plochy bonnetu (rozměr B). Na rozdíl od konstrukcí jiných typů pohonů využívajících systém přechodových adaptérů umožňuje toto řešení změnu nulové polohy přímo na místě instalace a to i bez předchozí znalosti rozměrů A a B dle obrázku níže.

  • 24V NC (bez napětí dřík zatlačen do ventilu – zavřeno) On/off nebo PWM řízení 24V, IP 54, délka vodiče 1-10m
  • 230V NC (bez napětí dřík zatlačen do ventilu – zavřeno) On/off řízení 110-230V, IP 54, délka vodiče 1-10m

Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 
Reklama