Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

pit-CAD 2014: Program pro projektování TZB

Nová verze pit-CAD 2014 pro podporu projektování pracuje s AutoCADem 2013, 2014 a BricsCADem V13. pit-CAD 2014 Vzduchotechnika, Vytápění, Zdravotechnika a Elektro, můžete nyní získat výhodněji!

pit-CAD 2014 je cenově dostupné řešení a jedno z mála umožňuje práci ve 2D i 3D.
Při zakoupení nové instalace do konce roku 2013 dostanete zdarma školení v příslušném modulu v naší učebně a při objednání nové licence do 15.12. 2013 navíc slevu 10% z ceníkové položky.

V nové verzi jsou přepracovány dialogy pro práci s knihovnami symbolů a objektů.
Přímá vazba na kusovníkové soubory EXCEL – kusovník lze importovat zpět do výkresu.
Knihovny jsou doplněny o symboly dle norem ISO 7010 (Bezpečnostní značení pro účely prevence úrazů, požární ochrany, nebezpečnosti pro zdraví) a ISO 23601 (Únikové a evakuační plány).

Na českém a slovenském trhu existuje pro podporu projektování TZB řada programů velmi rozdílných parametrů jak funkčních tak cenových.
Formát souborů DWG je jednoznačně nejrozšířenější a tvoří světový standard.
Nejdokonalejší jsou programy obsahující jádro AutoCADu v úrovni LT nebo plné verze. Jejich nevýhodou je vysoká pořizovací cena, proto se na trhu úspěšně prosazují alternativní řešení, u nás především BricsCAD (cenově na úrovni 10% AutoCADu).
Nadstavbové programy TZB pro alternativní platformy jsou dodávány se stejnou funkčností. Program pit-CAD je u nás rozšířený a pokrývá celý komplex profesí TZB: Vzduchotechnika, Vytápění, Zdravotechnika a Elektro.

 
 
Reklama