Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termografie roadshow 2013 s názvem „termografie v praxi“

Novinky a možnosti využití termografie v praxi Vám přiblíží přední světový termodiagnostik pan Vicente Sequeira Ribeiro, M.Sc. (Švédsko). Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost!

Patříte mezi manažery údržby, techniky zateplení, automechaniky, revizní techniky, elektrikáře, stavebníky, instalatéry, vzduchotechniky nebo pracovníky údržby?

Zajímají Vás témata jako zateplení objektů, tepelné ztráty oken a dveří, údržba solárních panelů, hledání problémů podlahového vytápění, kontrola ventilátorů a klimatizace, a nebo zatížení pojistek a elektrického vedení?

To jsou jen příklady situací, kdy lze úspěšně využívat termografii.

Zveme Vás na 2. ročník TERMOGRAFIE ROADSHOW 2013 s názvem „TERMOGRAFIE V PRAXI“. Jedná se o 2. ročník odborných přednášek volně navazujících na ročník předchozí s názvem ZÁKLADY A PRINCIPY TERMOGRAFIE. Pokud máte zájem získat nové znalosti, dozvědět se novinky z oboru termografie roku 2013, tak právě pro Vás je určena tato unikátní road show. Novinky a možnosti využití termografie v praxi Vám v tříhodinovém bloku přiblíží přední světový termodiagnostik pan Vicente Sequeira Ribeiro, M.Sc. (Švédsko). Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost!

Tento intenzivní kurz proběhne v anglickém jazyce s tlumočením do českého jazyka.
Každý z účastníků získá certifikát „practical thermography“.

V ceně Vaší vstupenky je zahrnut doprovodný program dle místa konání v podobě bezplatné návštěvy Muzea Tatra Kopřivnice, Muzea socialistických vozů Praha východ, Techmánie v Plzni nebo Bratislavského muzea dopravy. Vzhledem k omezenému počtu míst Vám doporučujeme provést registraci ihned.


 
 
Reklama