Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dotazník k nákupu domácích spotřebičů a spotřební elektroniky

Váš názor je velmi důležitý! Pro výherce tablety a LED žárovky! Tým 12 partnerů z 10 evropských zemí vyvíjí aplikaci pro mobilní telefony, která zákazníkům pomůže při výběru a používání elektrických spotřebičů.

Našim cílem je poskytnout evropským zákazníkům co nejlepší službu. Rádi bychom proto znali představy a požadavky zákazníků týkající se nakupování a každodenního používání, abychom vytvořili skutečně užitečnou aplikaci.

Jelikož tato aplikace má splňovat Vaše požadavky na maximum, jste srdečně zváni, abyste nám dali vědět, co skutečně potřebujete.

Děkujeme za Vaši účast. Tento dotazník se týká nákupu domácích spotřebičů (např. praček, chladniček, apod.) a také spotřební elektroniky jako např. televize, sterea, apod. Budete potřebovat asi 10 minut času na zodpovězení otázek. S poskytnutými daty bude nakládáno s maximální péčí a důvěrou a budou vyhodnocena pouze anonymně.

Váš názor je velmi důležitý! Proto chceme ocenit Vaši snahu a poskytnout hodnotné výherní ceny:
Když budete mít štěstí, můžete vyhrát jeden z:

  • 2 tabletů (každý v hodnotě 12500 Kč)
  • 5 balíčků s LED žárovkami (každý v hodnotě 2500 Kč)


SEVEn, The Energy Efficiency Center, z.ú.
logo SEVEn, The Energy Efficiency Center, z.ú.

Podpora a rozvoj využívání úspor energie: poradenská činnost propojuje technické znalosti možností hospodárného využívání energie s jejich ekonomickou analýzou, celkovým hodnocením včetně dopadů na životní prostředí, návrhy optimálního způsobu financování ...

 
 
Reklama