Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKCE u Liaporu: Ušetřete DPH při nákupu ztraceného bednění

Ztracené bednění je rychlý způsob, jak se vypořádat se základy vašeho domu, stavbou protipožárních a protihlukových bariér a dalšími aplikacemi. Od 1.3. do 30.4.2013 ztracené bednění Liapor se slevou 21 %.

AKCE: Ušetřete DPH při nákupu ztraceného bednění ztracené bednění

Více informací o akci

Zima pomalu končí a nastává čas pro zahájení stavby. Připravili jsme pro vás akční nabídku na dutinové bednící tvárnice tzv. ztracené bednění.

Ztracené bednění je moderní a rychlý způsob, jak se vypořádat se základy vašeho domu, ale rovněž nabídne řešení pro podezdívky, opěrné zdi, oplocení a také pro stavbu protipožárních respektive protihlukových bariér.

Nakoupíte-li od 1. března do 30. dubna 2013 ztracené bednění Liapor, ať už přímo u nás nebo u některého z prodejců v naší obchodní síti, získáte slevu 21 %. Ztracené bednění tak prakticky nakoupíte za ceny bez DPH!



LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama