Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DecoCristal SuperWhite – sněhově bílé sklo do interiérů

Guardian představuje lakované dekorační sklo pro milovníky minimalismu - DecoCristal SuperWhite – lakované dekorační sklo s neposkvrněnou bělostí.

Jak docílit v bytech a nebytových prostorách efektu sněhově bílé? Výhradně za použití materiálů nejvyšší třídy, a proto Guardian připravil pro milovníky minimalismu a svěžesti v interiérech speciální produkt – DecoCristal SuperWhite – lakované dekorační sklo s neposkvrněnou bělostí.

V moderních kuchyních, koupelnách i dalších místnostech nahrazuje sklo stále častěji jiné materiály. Výhodou použití skleněných povrchů je získání velkých stejnorodých ploch s hladkou strukturou a nevídanými estetickými přednostmi. Díky tomu lze dosáhnout vizuálních efektů, které uspokojí vkus těch nejnáročnějších klientů.

Jednou z nejpopulárnějších barev interiérového skla je bílá. Tato barva zdůrazňuje avantgardní charakter místnosti a vypovídá také o čistotě a lehkosti prostoru. Navíc opticky zvětšuje místnost a přináší pocit svěžesti.

DecoCristal SuperWhite je produkt vytvořený na základě skla float, na které je z jedné strany nanesena bílá organická barva. Po uschnutí barva dodává krásný lakovaný efekt a promění sklo na povrchový materiál nejvyšší jakosti. Sklo DecoCristal SuperWhite lze využít ve většině místností, nejlépe se však osvědčuje v kuchyních a koupelnách. Navíc na rozdíl od ostatních technologických řešení se barva na sklo nanáší již ve fázi výroby a sklo se přiřezává na příslušný rozměr, což výrazně snižuje produkční náklady.

Sklo DecoCristal SuperWhite je k dispozici také ve verzi s průhlednou bezpečnostní fólií. Pokud praskne, zůstane sklo na fólii, což snižuje nebezpečí úrazu. Ve spojení s produktem CristalGuard je DecoCristal SuperWhite dokonalým řešením pro sprchové kouty díky snadné údržbě a ochraně před korozí a ztrátou barvy.

Guardian- DecoCristal SuperWhite
Guardian představuje lakované dekorační sklo DecoCristal SuperWhite

 
 
Reklama