Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Guardian na veletrhu BAU 2013 v Mnichově 14.–19. ledna 2013

Guardian je celosvětově působícím producentem plochého stavebního skla a na trhu ČR a SR je přítomna již téměř 20 let. Na BAU 2013 se bude Guardian prezentovat exkluzivním stánkem s řadou novinek.

„BAU patří k lídrům mezi stavebními veletrhy, kde se prezentují nejnovější stavební materiály a systémy. Proto se velmi těšíme na příležitost ukázat naše skla a vyspělé technologie reagující na požadavky na udržitelný rozvoj a na stavění úsporných budov,“ říká Michal Hronský, Project Market Manager Guardianu.
„Namísto pouhé prezentace výrobků budeme mít příležitost podrobně se zabývat potřebami zákazníků a nabízet jim naše řešení. Budete si moci prohlédnout některé obzvlášť aktuální inovace pro rok 2012 a další léta,“ dodává Radek Matyáš, Marketing Manager.

Hlavními tématy ročníku 2013 jsou nízkoenergetické stavby, ekologicky a ekonomicky udržitelné stavění, inteligentní fasády budov a solární technologie, modernizace a renovace starých budov, architektonické povrchy, bezbariérová stavba, zabezpečení budov.

Návštěvníci zde mohou spatřit širokou nabídku inovací Guardianu v oblasti plochých skel, kterými kupříkladu jsou:

SUNGUARD


Kvalitní a kreativní řešení, která splňují požadavky na náklady, účinné využití energie a estetickou stránku stavebního projektu.
  • SunGuard SNX 60/28 – Nová generace ekologicky šetrných skel s vynikající světelnou propustností. Optimálně využívají přirozeného denního světla a vykazují minimální solární faktor, který minimalizuje tepelné zisky ze světelného záření a zajišťuje nejvyšší úroveň tepelné izolace.
  • SunGuard SN 62/34 se systémem DRY (využívající trojsklo Premium) – ClimaGuard Dry: inovativní povrchová úprava vnějšího skla, která omezuje kondenzaci vodních par na povrchu skla v exteriéru budov.

INGLASS

Nová řešení designu skel nabízejí řadu funkcí, od vysoké pevnosti přes řízení prostupnosti světla až po odolnost proti korozi a bezpečnostní funkce.
 
 
Reklama