Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VODEX, POOL EXPO, VZDUCHOTECHNIKA a THERMO INDUSTRY - Technické veletrhy 2013

Co jsou Technické veletrhy? Proč tento projekt 4 odborných veletrhů vznikl a proč na něj jít? Tisková konference s pořadateli a partnery je prostor pro otázky všech potenciálních vystavovatelů.

Udělejte si sami názor, zda Vás projekt zajímá a co může Vaší firmě přinést.

Tisková konference je prostor pro otázky pořadateli - jaký je současný stav výstaviště, jaké je zázemí, parkování, stravování, ceny pro vystavovatele, co všechno bude v doprovodném programu, může se naše firma nějak zapojit a zviditelnit jinak než ostatní?

Tisková konference k veletrhům VODEX, POOL EXPO, VZDUCHOTECHNIKA a THERMO INDUSTRY se koná 25.10.2012 od 11.00 hod. na výstavišti Praha – Holešovice.


Obchodní ředitel veletrhů Martin Chmelík k projektu Technické veletrhy řekl: "Nabízíme prolnutí čtyř navzájem se potřebných oborů. Tím se zvyšuje především potenciál v návštěvnosti veletrhu, ale i jeho odborné úrovni." a pokračoval "Nabízíme osobní přístup ke všem vystavovatelům a bude naší snahou vystavovatele co nejvíce zapojit do příprav a dění veletrhu. Perfektní doprovodný program je i naší prioritou. Veletrh je realizován pro potřeby vystavovatelů a důležitým faktorem bude, aby veletrh vzali za svůj s možností podílet se na jeho fungování."

"TZB-info je generálním mediáním partnerem, protože chceme podpořit veletrh s odborným zaměřením a dobrým nápadem. Záměr propojit tématiku bazénů, vzduchotechniky, vody a velkého vytápění vidím jako nadějný začátek. Nyní je potřeba dát veletrhu společnými silami pořadatele a partnerů správný náboj, který přesvědčí vystavovatele, že u této akce chtějí být, jelikož pro ně bude přínosem. A mohu potvrdit, že chuť vytvořit něco nového a užitečného pořadatelům nechybí. Rovněž jsme byla překvapena ochotou naslouchat a podpořit nové nápady", řekla Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info k projektu.

Technické veletrhy se budou konat na výstavišti v Holešovicích a M.Chmelík k tomu řekl:
"Vystavovatelům nabízíme velmi výhodné cenové podmínky, které samozřejmě reagují na současnou ekonomickou situaci. Je naším cílem podpořit vystavovatele právě v době, kdy není tolik prostředků na marketing.
Ještě bych se poohlédl do historie. TZB veletrhy zažívaly „zlaté časy“ právě na výstavišti Praha-Holešovice a mnoho firem na to vzpomíná. Věřím, že se nám na tyto vzpomínky podaří navázat a že společně s našimi partnery a vystavovateli vybudujeme prestižní technické veletrhy, které se stanou nejen dobrým obchodním prostorem, ale také akcí vzdělávací a společenskou."

A jeden bonus na závěr:
Na výstavišti současně probíhá veletrh hraček ITEA 2012. Účastníci tiskové konference mají volný vstup na veletrh a třeba si tak ušetří předvánoční shon a zajistí si nějaké milé překvapení pro své blízké nejmenší.

Veletrh stojí mnoho sil a peněz. Správně si vybrat znamená o veletrhu hodně vědět. Přijďte si pro informace. Těšíme se na Vás.
Ing. Radim Polák, projektový manažer
Martin Chmelík, obchodní ředitel

 
 
Reklama