Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Registrace v diskuzích na TZB-info

Od 1. července 2010 spouštíme v diskuzích na TZB-info ostrý provoz registrace čtenářů.

Jak jsme již našim čtenářům avizovali, od 1. července 2010 spouštíme v diskuzích na TZB-info ostrý provoz registrace čtenářů. Jedná se o běžné opatření na seriózních internetových portálech. Naše redakce k registraci přistoupila zejména z důvodu snížení anonymity příspěvků a snadnější kontroly dodržování pravidel diskuzí. Věříme, že toto opatření naši čtenáři ocení a že přispěje ke zpřehlednění celého diskusního fóra na našem portálu.

V čem registrace spočívá?

Po vstupu do diskusního fóra klikněte na odkaz Registrace. Zobrazí se jednoduchý formulář, kde je třeba vyplnit Váš e-mail, jméno, příjmení a zvolit heslo pro přihlášení. Zároveň je třeba potvrdit, že souhlasíte s pravidly diskuzí na TZB-info.

V rámci registrace máte možnost zažádat o zasílání týdenního e-mailového zpravodaje TZB-info, pokud jej již neodebíráte.

Po odeslání formuláře tlačítkem Registrovat je třeba registraci potvrdit kliknutím na odkaz, který Vám bude zaslán na e-mailovou adresu uvedenou ve formuláři.

Po kliknutí na odkaz se můžete přihlásit a zapojit do diskuzí. Při přihlášení můžete zvolit možnost trvalého přihlášení.

Co registrace přinese čtenářům?

Registrací si vytváříte profil, kde při výběru konkrétního tématu diskuze máte možnost zvolený odkaz zařadit do svých záložek. Registrace tak umožňuje zrychlený přístup k položkám v diskuzi podle Vašich vlastních priorit. Jednotlivé záložky lze samozřejmě kdykoliv mazat a přidávat další.

Váš tým TZB-info

 
 
Reklama