Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Regulus Vás zve na Společnost Regulus Vás zve na XII. ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha

Společnost Regulus Vás zve k návštěvě svého stánku č. 207 na veletrhu Střechy Praha ve dnech 28. - 30.1. 2010, kde představí řadu svých výrobků, které jsou zahrnuty do programu „Zelená úsporám“ a umožňují získání státní dotace.

Výstava probíhá ve dnech 28.-30.1.2010. Mezinárodní veletrh střešních krytin, materiálů, doplňků, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech. V rámci odborné doprovodné výstavy „Úspory energií a obnovitelné zdroje“ představí firma Regulus řadu svých výrobků, které jsou zahrnuty do programu „Zelená úsporám“ a umožňují získání státní dotace.

V případě zájmu se návštěvník může zastavit u našeho stánku č. 207, kde si bude moci prohlédnout vystavené exponáty a zároveň bude moci konzultovat přímo s našimi odborníky nejrůznější témata.

Doprovodný program
28.1.2010 od 14:30 hod nepropásněte zajímavou přednášku na téma: Výstavba sezónního akumulátoru s tepelným čerpadlem, kterou přednese Bc. Stanislav Němec (Regulus), ing. Pavel Voral (investor). Přednáška pojednává o možnostech uskladnění energie v podobě tepla v obřím akumulátoru pro pozdější využití.

Harmonogram veletrhu
Čtvrtek od 9 - 18 hod, Pátek od 9 - 18 hod, Sobota od 9 - 17 hod

Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice – Průmyslový palác



REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 
Reklama