Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka: Příležitost ke koupi tepelného čerpadla AC Heating za špičkových podmínek!

Akční nabídka tepelných čerpadel AC Heating. Koupě tepelného čerpadla AC Heating za špičkových podmínek! Získejte slevu 10% při pořízení tepelného čerpadla a čerpejte dotace Zelená úsporám!!!

Neúčastníme se výstavy FOR ARCH, ale zato máme v této souvislosti pro Vás dobrou zprávu: Při podpisu smlouvy o realizaci instalace tepelného čerpadla a složení zálohové platby v termínu od 25.09.2009 do 02.10.2009 poskytujeme mimořádnou slevu na naše zařízení ve výši 10 procent.

Moderní tepelná čerpadla AC Heating řady Convert AWxx (technologie s frekvenčním měničem) byla již před časem zařazena díky svým vynikajícím parametrům do dotačního programu Státního fondu životního prostředí se známým označením "Zelená úsporám" a je tedy možné na ně žádat tuto podporu. Rádi Vám poradíme i s touto možností financování tepelného čerpadla.

Obraťte se za tímto účelem na naše specializované techniky prostřednictvím našich webových stránek nebo napřímo, jsme zde pro Vás.

Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Lubomír Kuchynka


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama