Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AutoCAD 2009 a další projekční software v češtině, 1+1=1,5

Nové verze CAD aplikací řady Autodesk 2009 jsou již v prodeji i v českých lokalizacích. Vzájemně spolupracující projekční firmy teď navíc získají slevu 2x 25% při společné objednávce CAD software.

Projekční firmy nyní mohou využívat i plně lokalizované české verze světově nejrozšířenějších stavařských CAD programů AutoCAD 2009, AutoCAD LT 2009 a AutoCAD Architecture 2009 (BIM software Revit Architecture 2009 CZ bude uveden v nejbližších dnech). CAD aplikace řady 2009 jsou určeny pro 32bitové a 64bitové verze operačních systémů Windows Vista a Windows XP.

Při nákupu nových licencí projekčních aplikací můžete do 15. července využít u firmy XANADU slevu 2x 25% v akci "1 + 1 = 1,5". Sleva 25% platí pro společnou objednávku dvou spolupracujících firem v oblasti stavebnictví. Slevu přitom získají obě firmy.

Podrobnější informace, včetně přehledu novinek verzí 2009 najdete na webu www.xanadu.cz.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama