Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekt TZB - příležitost pro všechny

Spoluprací škol a jejich partnerů vznikl projekt umožňující získat kvalifikace v oborech TZB. Předkladatelem projektu je HK Olomouc, partnery jsou například firma SANELA Lanškroun, SIEMENS, WAVIN, LIPOVICA, VIESSMANN, UNEGO, INTOB, INTOP.

Okresní hospodářská komora Olomouc na základě stále se zvyšující potřeby kvalifikované pracovní síly byla předkladatelem projektu v programu Operační program rozvoj lidských zdrojů vyhlášený Olomouckým krajem.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu.
Jedná se o program podpory rozvoje a zlepšení současné nabídky dalšího profesního vzdělávání včetně služeb s tím spojených.

Na projektu spolupracují školy vyučující učební obor Instalatér nebo studijní obor Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení budov v Olomouckém kraji. Hlavní náplní projektu je příprava škol na další vzdělávání odborníků v oblasti technických zařízení budov.

Týmovou spoluprací škol a jejich sociálních partnerů vznikne vzdělávací systém umožňující zájemcům získat částečné nebo úplné kvalifikace v oborech TZB.
Na projektu v roli sociálních partnerů spolupracují firmy jak regionálního, celostátního i nadnárodního významu. Patří sem například firma SANELA Lanškroun, SIEMENS, WAVIN, LIPOVICA, VIESSMANN, UNEGO, INTOB, INTOP a další.
 
 
Reklama