Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AMPER - jednotka Vašeho úspěchu

Mezinárodní veletrh elektrotechniky a elektroniky - Amper 2008 otevře letos brány svým návštěvníkům již po šestnácté.

Může se s hrdostí pyšnit titulem největšího veletrhu svého oboru ve střední a východní Evropě, což je také jedním z důvodů proč si zaslouží pozornost odborné i laické veřejnosti.
Tento svátek v oboru elektrotechniky a elektroniky, který se bude konat 1.- 4. 4. v PVA Letňany Praha opět nabídne přehlídku toho nejlepšího z oboru. Na výstavní ploše 18 800 m2 (čistá výstavní plocha) se představí téměř 700 společností z 23 zemí světa, aby zde prezentovali novinky svého oboru.
Největší zahraniční zastoupení bude patřit Německu, Slovensku, Taiwanu a Polsku. Mezi další zastoupené země pak patří: Belgie, Bělorusko, Čína, Egypt, Francie, Chorvatsko, Indie, Itálie, Maďarsko, Rakousko, Rusko, Singapur, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina, USA a Velká Británie.

Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama