Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

To nejlepší z roku 2007

To nejlepší z roku 2007 - pod tímto názvem bude pojata vstupní expozice na XV. ročníku mezinárodní topenářské výstavy Infotherma 2008, která se uskuteční ve dnech 14.-17. ledna 2008 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

V této nekomerční expozici bude dána možnost se bezplatně prezentovat všem, kteří v roce 2007 vymysleli, vyprojektovali, vyvinuli, zkonstruovali, anebo dali na trh novou technickou novinku, či službu, která se výrazně zapsala do vytápění, úspor energie, anebo využívání obnovitelných zdrojů energie.

Objevit by se zde měly špičkové projekty, výstupy výzkumných a vývojových pracovišť, vyjímečné vědecké, studentské a doktoranské práce, prototypy a nové služby v tomto oboru.

Již dnes jsou do této expozice přihlášeny např. nové typy kotlů z firem Thermona, Opop, Ling, Ponast, krbové vložky firmy Jotul, nová tepelná čerpadla z Buderusu, tepelně izolační desky z Fenixu, nové elektronické řídící mikroprocesory z firmy ZPT, model nově budované bioplynové stanice z firmy Tomášek servis, nové solární systémy, ukázky budování nízkoenergetických a pasivních domů, lisů na biobrikety, infračerveného vytápění a řada dalších exponátů.

Snahou organizátorů výstavy je dát příležitost institucím a firmám předvést zde své špičkové výrobky a služby s nimiž obohatí letošní trh a přispějí k rozvoji vytápění a úsporám energie.

V případě, že máte zájem se v této expozici prezentovat, můžete nás kontaktovat na e-mail:kostelny@inforpres.cz


Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...

 
 
Reklama