Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž "Úspory energií pro váš dům a byt"

Energy Centre České Budějovice zorganizovalo ve spolupráci s Deníkem soutěž "Úspory energií pro váš dům a byt".

Chcete zjistit, jak může Vaše domácnost snížit náklady na energii? Odborně Vám poradíme, jak můžete účinně ušetřit za vytápění či ohřev užitkové vody v případě bydlení ve starším bytovém domě, rodinném domku nebo při výstavbě novostavby! Zodpovězte tři soutěžní otázky v přiloženém kupónu a zúčastněte se naší soutěže!

Vyplněný soutěžní kupón s kontaktními údaji, zakroužkovanými odpověďmi na 3 soutěžní otázky a zvoleným typem vašeho bydlení a předmětem zájmu zašlete do 30. července e-mailem: soutez.jihocesky@denik.cz. Správné odpovědi budou slosovány. Jména výherců uveřejníme po skončení soutěže v Deníku.

Co můžete vyhrát?
10 vylosovaných výherců soutěže získá bezplatné odborné energetické poradenství na místě přímo v jejich domě či bytě, během kterého jim energetický poradce Energy Centre České Budějovice poradí, jak mohou v domácnosti uspořit paliva a energie i s nimi spojené náklady.

Dalších 50 vylosovaných účastníků soutěže obdrží zdarma vstupenku a jízdenku na Veletrh úspor energií, který se koná 7. - 9. března 2008 v rakouském Welsu.

Uzávěrka soutěže je 30.7.2007

Přejeme Vám hodně štěstí v soutěži a hezké léto!


Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama