Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Unikátní novinka na stavebním veletrhu v Brně od společnosti TC MACH

Teplo ve Vašem domě řízené mobilním telefonem!
Na Stavebním veletrhu SHK (17.-21.4.2007) bude společností TC MACH, s.r.o. představeno unikátní nové tepelné čerpadlo s možností ovládání pomocí mobilního telefonu či internetu, navíc cenově velice příznivé.



Od května 2007 se na českém trhu objeví další výjimečný výrobek firmy z jižní Moravy. Produkty společnosti TC MACH sbírají prestižní ocenění nejen u odborníků a zákazníků v České republice, ale i v zahraničí.

Nový výrobek firmy s typovým označením MACH E využívá technologii energetické jednotky Chameleon - vlajkové lodi společnosti a představené na podzim minulého roku.

Nové tepelné čerpadlo je napojené na dispečink výrobce s možností ovládání tepelného čerpadla pomocí mobilního telefonu či internetu. Nová řada je určena pro středně náročné prostředí s plným zachováním předností patentované unikátní technologie VHM (systém odtávání bez výpadku topného výkonu při odtávání venkovního výparníku). Umožňuje dálkovou správu tepelného čerpadla pro širokou vrstvu zákazníků.

"Společnost se snaží vyjít vstříc svým zákazníkům upřednostňujícím komfort a pohodlí. Navíc jim chceme nabídnout jistotu neustálého monitorování chodu tepelného čerpadla našimi odborníky," dodal majitel společnosti Stanislav Mach.


Navštivte nás na Stavebním veletrhu Brno 17.-21.4. 2007, hala F, stánek 065.


Tepelná čerpadla MACH, s.r.o.
logo Tepelná čerpadla MACH, s.r.o.

Vývoj, výroba a instalace patentově chráněných tepelných čerpadel MACH. Další oblastí působení jsou speciální aplikace v technologických procesech s odpadním teplem.

 
 
Reklama