Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Infotherma 2007 v Ostravě

Již jen pár týdnů nás dělí od XIV. ročníku naší největší specializované topenářské výstavy v České a Slovenské republice, která se úzce specializuje na vytápění malých a středních objektů.

Infotherma 2007, se vzhledem k rekonstrukci frýdlantského výstaviště, uskuteční ve dnech 15. – 18.ledna 2007 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Na 300 domácích a zahraničních firem zcela zaplní ostravské výstaviště. Vybráni jsou přední vystavovatelé, kteří se zabývají úsporami energie a využíváním obnovitelných zdrojů. Představeny budou nejen novinky otopných systémů s nižší spotřebou a větší výkonnosti, ale i nejrůznější možné principy zateplování, větrání, rekuperace tepla, využívání energetické biomasy, sluneční energie, tepelná čerpadla, bioplynové stanice apod.

Součástí výstavy budou semináře, přednášky, diskusní fóra a Integrované poradenské středisko.

Mezi třiatřicet mediálních partnerů výstavy patří i internetový portál TZB-info.

Veškeré podrobnosti o výstavě a vystavovatelích najdete na www.infotherma.cz


Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...

 
 
Reklama