Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PRE ukončila distribuci dodavateli ENWOX ENERGY s.r.o.

Operátor trhu s energií (OTE a.s.) obdržel informaci od společnosti PREdistribuce, a.s., že ke dni 25.7.2017, 24:00 hod., došlo k ukončení Rámcové smlouvy o zajištění služby distribuční soustavy uzavřené společností PREdistribuce, a.s..

Operátor trhu s energií (OTE a.s.) obdržel informaci od společnosti PREdistribuce, a.s., že ke dni 25.7.2017, 24:00 hod., došlo k ukončení Rámcové smlouvy o zajištění služby distribuční soustavy uzavřené společností PREdistribuce, a.s., jako provozovatelem distribuční soustavy, s dodavatelem elektřiny ENWOX ENERGY s.r.o.

Identifikační kódy odběrných míst, jichž se tyto skutečnosti týkají, jsou uvedeny ve veřejné reklamaci č.20125.

Na základě této informace registrovaní účastníci trhu mohou v součinnosti se zákazníkem, kterému má být podle energetického zákona zahájena dodávka elektřiny dodavatelem poslední instance, prostřednictvím informačního systému operátora trhu podat do 25.7.2017, 24:00 hod., žádost o zrychlenou změnu dodavatele u těchto odběrných míst podle §59 vyhlášky o Pravidlech trhu s elektřinou. V případě, že nedojde u zákazníků ke změně dodavatele, bude příslušným zákazníkům zahájena dodávka elektřiny dodavatelem poslední instance.

 
 
Reklama