Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Carbounion mezi nejstabilnějšími českými firmami za rok 2016

V červnu 2017 se Carbounion dočkal na domácí půdě dvou velmi významných ocenění – obdrželi jsme certifikát AAA a umístili se v anketě CZECH TOP 100.

Certifikace Czech Stability Award AAA nezávisle hodnotí ty nejvíce spolehlivé a důvěryhodné české firmy. Ocenění udělované už přes sto let firmám nejvyšších kvalit nemá na domácím poli konkurence a je respektované i na mezinárodní úrovni.

Pro Carbounion znamená zisk certifikátu AAA významný krok mezi exkluzivní společnosti se silnou pozicí na trhu. Velmi si vážíme, že se tak můžeme stát ještě atraktivnější značkou pro naše zákazníky a obchodní partnery v České republice i zahraničí. Ocenění vnímáme jako vyznamenání za naši práci, zároveň nás ale zavazuje k tomu, abychom v nastaveném trendu pokračovali a dále si upevňovali svou pozici na trhu.

O strmém růstu Carbounion Holding svědčí také umístění v anketě CZECH TOP 100. Každoročně vyhlašovaný žebříček zohledňuje ekonomické výsledky nejvýznamnějších českých společností s nejvyššími tržbami, ziskem nebo exportem. Carbounion se za rok 2016 zařadil mezi největší hráče na trhu umístěním na 68. příčce.

Obdržená uznání nás ještě více povzbuzují do dalších let a my uděláme maximum pro to, abychom nadále stoupali v žebříčcích uznávaných anket i v očích našich partnerů a zákazníků.

 
 
Reklama